Language
Administration & renewable energy

Aura Mare piiput

Energia ja ympäristö

Ilmastonmuutos ja maailman ympäristön tila vaativat toimintatapojen muutoksen. Ympäristöasiat on huomioitava kaikessa toiminnassa, ja tässä järkevällä tavalla tuotettu uusiutuva energia tulee olemaan yhä tärkeämmässä osassa. Aura Mare ja koko yritysryhmä toimii useissa uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkuuteen liittyvissä hankkeissa niin maalla kuin merellä. Aura Mare myös on tukenut ilmastoasioihin keskittyvää Atmosmare -säätiötä lahjoittamalla säätiön peruspääoman. Lue lisää yritysryhmämme ympäristövastuusta ja käytännön toimistamme Meriauran sivuilta. 


Biodiversiteetistä bioenergiaan

Yritysryhmän ympäristöosasto Biota Tech, vuoteen 2008 saakka Biota BD, perustettiin vuonna 1997 toimimaan kiinteässä yhteistyössä erityisesti turkulaisten yliopistojen kanssa. Keskeisenä tavoitteena yrityksen alkuvaiheessa oli viedä tutkimussektorin biodiversiteettiasiantuntemusta erityisesti Suomen kehitysavun kohdemaissa toteutettaviin hankkeisiin. Sittemmin Biotan toiminta laajentui kattamaan sekä kotimaiset toimeksiannot että laajentuneen kansainvälisen hanketoiminnan.

Nimenvaihdos ja liiketoiminnan suunnanmuutos tapahtui vuonna 2008, kun Biota Techistä tuli kiinteä osa Meriaura Group -yritysryhmää. Vuoden 2013 alussa Biota Tech sulautui yritysryhmän emoyhtiöön Aura Mareen. Tänä päivänä Biota Tech vastaa mm. tuulimittauksista sekä ympäristö- ja kestävän kehityksen projektinhallinnasta.