Language
Administration & renewable energy

Villa Aura - korkeatasoinen huvila saaristossa tarjolla pitkäaikaiseen vuokraukseen

Villa Aura Villa Aura on korkeatasoinen huvila Nauvon Pensarin kylässä sijaitsevassa Östra Tallholm-saaressa. Saari sijaitsee yhteysalus Vikenin reitin varrella. Rannassa on suuri ja jykevä laituri, johon pääsee isommallakin aluksella. Huvilaan mahtuu majoittumaan 8-10 henkeä. Huvila on suunniteltu mahdollisimman ympäristöystävälliseksi kuitenkaan mukavuudesta tinkimättä, wc on sisällä talossa mutta on vedellä huuhteleva, hajuton kompostikäymälä (kompostisäiliö sijaitsee ulkona). Lämmin käyttövesi lämpiää aurinkoenergialla ja sähköä saadaan omasta pientuulivoimalasta ja aurinkopaneeleista.

Talossa on 3 makuuhuonetta (2+2+4)sekä pieni parvihuone jossa 120cm leveä peti sekä yhden hengen ”punkka”. Tupakeittiö on modernisti varusteltu (jääkaappi, uuni, induktiotaso, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin) mutta sieltä löytyy myös perinteinen puuhella. Keittiössä on 10 hengen jykevä ruokapöytä. Olohuoneen puolella on istuskeluryhmä ja takka. Huvilasta aukeaa huikeat näköalat merelle. Talo on sisustettu tyylikkään merihenkisesti.

Meren puolella on iso terassi pöytäryhmineen ja sekä lämmitettävä kylpytynnyri. Terassille on käynti keittiöstä ja olohuoneesta. Alempana rannassa on erillinen saunamökki, jonka yhteydessä on pieni tupa jossa on takka ja 2 petiä. Eteläranta on kivi- ja kalliorantaa ja uimaan pääsee helpoiten rappusia pitkin suoraan syvään veteen. Pieni kahluuranta löytyy saunan yhteydestä.  Huvilaa vuokrataan niin yrityksille edustustiloiksi, kuin yksittäisille perheille. Mahdollisuus vuokrata moottorivene. Yhteysalus on maksuton.

Huvila on tarjolla pitkäaikaiseen vuokraukseen. Sopii ympärivuotiseen asumiseen.

Lisätiedot Elina Mälkiä puh 040 70 59 334 tai elina.malkia(a)meriaura.fi